Uudised
Konverents "Innovaatiline haridus jätkusuutlikuks toidutootmiseks"
Olete oodatud konverentsile "Innovaatiline haridus jätkusuutlikuks toidutootmiseks", mis toimub 12. juunil Eesti Maaülikooli Mahekeskuses.
Innovaatiline haridus jätkusuutlikuks toidutootmiseks
Toimumise aeg: 12.06.2018 kell 11.00–16.00
Koht: Eesti Maaülikooli Mahekeskus, Tartu (Eerika tee 2, Õssu küla, Ülenurme vald)
Programm:
11.00 Registreerimine, mahetoodete degustatsioon
Ettekanded:
- Kestlik põllumajandus? – Anne Luik
- Miks mahetoit ja kust seda saada? – Elen Peetsmann
- Susplus projekti tutvustus ja kokkuvõte Eesti üliõpilaste teadmistest ja ootustest haridusele jätkusuutliku toidutootmise valdkonnas (projekti küsitluse tulemused) – Liina Talgre
Mahelõuna
- Õpetamise kogemus Susplus projektis – Eve Veromann
- e-õppe ja sellele järgnenud intensiivkursuse kogemus – Mariana Maante
- Väikesemahulise uurimistöö läbiviimise kogemus grupitöö juhina – Diana Salf
- Arutelu ja kokkuvõte
Huvilistel võimalik tutvuda Eesti Maaülikooli mahekatsetega.
Konverents on tasuta. Osalemiseks on vajalik eelregistreerimine hiljemalt 4. juuniks siin: https://goo.gl/forms/YAEsJDnzKHtMCUNl1 (eelistatult) või telefonil 53044003.
Soovi korral väljastatakse õpetajatele tunnistused.
Konverents toimub Susplus projekti raames, korraldab Eesti Maaülikool koostöös Mahepõllumajanduse Koostöökoguga.
Lisainfo:
Elen Peetsmann
Eesti Maaülikooli Mahekeskus
mahekeskus@emu.ee
tel: 53044003