Aeg: 5. mai 2016, kell 13-17
Asukoht: Eesti Maaülikooli metsamaja, ruum 1A5. Aadress: Kreutzwaldi 5, Tartu.
Eesti Maaülikooli Mahekeskus ja taimekaitse osakond kutsuvad kõiki huvilisi seminarile kuulama ja kaasa mõtlema meie tervise tagatiste – keskkonna ja toidu kvaliteedi üle.
Ettekanded:
Taimekaitsevahendite jääkidest mullas – Priit Penu, Põllumajandusuuringute Keskus
Nitraadid ja pestitsiidid põhja- ja pinnavee uuringutes 2012-2016 – Ülle Leisk, Eesti Keskkonnauuringute Keskus
Taimekaitsevahendite jääkidest taimsetes saadustes – Merike Toome, Põllumajandusuuringute Keskus
Taimekaitsevahendite jääkidest loomsetes saadustes – Mari Reinik, Terviseamet
Mahetoodete kvaliteet ja olulisus tervisele - Dominika Srednicka -Tober, Varssavi Põllumajandusülikool. Ettekanne on inglise keeles, vajadusel tehakse eestikeelne järeltõlge.
Dominika Srednicka –Tober on 2016. aasta alguses ajakirjas British Journal of Nutrition avaldatud mahepiima ja –liha kvaliteeti käsitlenud artiklite esimene autor. Lisainfo: http://research.ncl.ac.uk/nefg/QOF/page.php?page=1
Palume oma tulekust teada anda hiljemalt 3. maiks e-maili aadressil mahekeskus@emu.ee või telefonil 7425010.
Lisainfo:
Anne Luik
tel: 5151556
Eesti Maaülikooli Mahekeskus
Eerika tee 2, Õssu küla, Kambja vald, Tartumaa 61713, tel: (+372) 7425010, (+372) 5304 4003, e-post: mahekeskus@emu.ee