4. mail toimus Tallinnas Eesti Toidumess - Sööma! ajal konverents "Tegija kogemus - kuidas olla edukas maheturul".
Konverentsi korraldas Eesti Maaülikool koostöös Mahepõllumajanduse Koostöökogu ja Eesti Konverentsidega.
Ettekanded
- Konverentsi avamine ja sissejuhatus – Elen Peetsmann, Eesti Maaülikooli Mahekeskus
- Mahepõllumajandus ja mahetoidu turg Euroopas – Helga Willer, Mahepõllumajanduse uurimisinstituut FiBL, Šveits
- Maheteravilja ekspordikogemus – Hardo Vahemäe, Wiru Vili
- Mahepõllumajandus Eestis: väljakutsed ja võimalused – Toomas Kevvai, Maaeluministeerium
- Mahejäätise tootmine ja turundus – Rasmus Rask, La Muu
- Mahelihatoodete tootearendus ja turustamine – Lauri Bobrovski, Sirloin
- Mahetöötlemise ja turustamise kogemus – Lauri Betlem, Salvest
- Mahe toormahlade tootearendus ja turustamise kogemus – Janno Veskimäe, HeyDay Organic
- Mahetoitlustamise ökomärgi kasutamise kogemus – Krista Jansen, Estonian Burger Factory
- Mahetoidu turust Eestis – Merit Mikk, Mahepõllumajanduse Koostöökogu
Konverents toimus "Teadmussiirde pikaajaline programm mahepõllumajanduse tegevusvaldkonnas" raames, toetab Euroopa Liit.