Uudised

Uudised

Konverents "Innovaatiline haridus jätkusuutlikuks toidutootmiseks"

Olete oodatud konverentsile "Innovaatiline haridus jätkusuutlikuks toidutootmiseks", mis toimub 12. juunil Eesti Maaülikooli Mahekeskuses. 

Innovaatiline haridus jätkusuutlikuks toidutootmiseks

Toimumise aeg: 12.06.2018 kell 11.00–16.00

Koht: Eesti Maaülikooli Mahekeskus, Tartu (Eerika tee 2, Õssu küla, Ülenurme vald)

Programm:

11.00 Registreerimine, mahetoodete degustatsioon

Ettekanded:

  • Kestlik põllumajandus? – Anne Luik
  • Miks mahetoit ja kust seda saada? – Elen Peetsmann
  • Susplus projekti tutvustus ja kokkuvõte Eesti üliõpilaste teadmistest ja ootustest haridusele jätkusuutliku toidutootmise valdkonnas (projekti küsitluse tulemused) – Liina Talgre

Mahelõuna

  • Õpetamise kogemus Susplus projektis – Eve Veromann
  • e-õppe ja sellele järgnenud intensiivkursuse kogemus – Mariana Maante
  • Väikesemahulise uurimistöö läbiviimise kogemus grupitöö juhina – Diana Salf
  • Arutelu ja kokkuvõte

Huvilistel võimalik tutvuda Eesti Maaülikooli mahekatsetega.

Konverents on tasuta. Osalemiseks on vajalik eelregistreerimine hiljemalt 4. juuniks siin: https://goo.gl/forms/YAEsJDnzKHtMCUNl1 (eelistatult) või telefonil 53044003.

Soovi korral väljastatakse õpetajatele tunnistused.

Konverents toimub Susplus projekti raames, korraldab Eesti Maaülikool koostöös Mahepõllumajanduse Koostöökoguga.

 

Lisainfo:

Elen Peetsmann
Eesti Maaülikooli Mahekeskus
mahekeskus@emu.ee
tel: 53044003 
 

 

 

 




Eesti Maaülikooli Mahekeskus

Eerika tee 2, Õssu küla, Kambja vald, Tartumaa 61713, tel: (+372) 7425010, (+372) 5304 4003, e-post: mahekeskus@emu.ee